1 bilde

Om meg

Gjennom min erfaring, har jeg utviklet mange egenskaper som jeg tror har stor betydning for den aktuelle stillingen. Har erfaring med ledelse, teamarbeid, selvstendig arbeid, samt det å være beslutningsdyktig. Har også erfaring med budsjett- og personal. Jeg har nettopp gått ut av styret i VVS-Foreningen og er medlem av prøvenemnda for kuldemontører.

Jeg har fagbrev i elektrikerfaget samt fagbrev/mesterbrev i kuldefaget. Har erfaring med å tegne elektroskjema, konstruere og bygge styretavler. Har tidligere programmet PLS, montert anlegg, tatt oppstarter og overlevere anlegg med dokumentasjon.

For tiden jobber jeg som skipselektriker hos Golden Energy Offshore i Ålesund. Har det siste året tatt alle eksamener på nytt. Løyst Gruppe-L ( i elektro) og tatt skips- elektrisk modul.

Har også vært dagligleder hos Teknotherm (Ålesund) i 2 år. Før det jobbet jeg som driftssjef/kuldeteknikker hos kulde og varmepumpeleverandør Energisentrum AS, som jeg også var deleier i. Har tidligere jobbet som driftsjef/kundekonsulent/kuldeteknikker, i Kulde & Elektro.

Gjennom min erfaring som avdelingsleder/driftsjef har jeg tatt HMS på alvor. Sikkerhet og holdninger i tilknytning til dette betyr mye for meg. Dette har jeg sett virkningen av i det daglige.

Jeg er 45 år, samboer og har 1 barn. Bor sammen med min familie på Fiskerstrand (Sula sør for Ålesund), hvor jeg også har vokst opp.

Som person er jeg utadvendt og har lett for å komme i kontakt med andre mennesker. Jeg er fleksibel og samarbeidsvillig, og har gode evner for konflikthåndtering. Jeg er interessert i nye kunnskaper, og deltar gjerne på kurs/undervisning.

Brukertilbakemelding

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå