Nedlastninger

Kategori:   Alle

Framhevede CV´er

 • Sykepleier på St. Olav Hospital Av CamillaAV.

  • 24
  Jeg har jobbet i 8 år som sykepleier og jobber i dag på St. Olav hospital. Jeg jobber på en hektisk post der det inngår både akutte og stabile pasienter. Veldig utfordrende og lærerik jobb.
  Jeg liker utfordrende oppgaver og ser positivt på nye oppgaver.
  Min sterke side er at jeg er strukturert, løsningsorientert, har høy arbeidsmoral og er informasjonssøkende. Jeg har god omstillingsevne og er vant med hektiske hverdager i et høyt tempo. En god målsetting er veldig viktig for meg, jeg stiller høye krav til meg selv.


  Mine kollegaer beskriver meg som en humørspreder og en person man kan stole på. Energien er på topp når jeg er på jobb.

  For nærmere opplysninger om utdanning og arbeidserfaring viser jeg til vedlagte CV.
  Jeg håper med dette at jeg får anledning til å presentere meg personlig.

  MVH


  Camilla Viktil. (tlf 91761662)
 • Energimontør Av Petter Fyksen Lund

  • 18
  • 0
  25 år gammel gutt fra Hamar. Utadvendt og ikke redd for å bli kjent med nye mennesker. Sier ikke neitakk til å ta i ett tak. Glad i å jobbe, trene, spille/høre på musikk, konsert.
  Fleksibel når det kommer til reising og arbeidstid.
 • Specialistsjukskøtare, Ambulans Av Oscar E

  • 11
  • 0
  Jag är en socialt kompetent anestesisjukskötare från Sverige med lång erfarenhet av akutsjukvård såsom intensivvård, anestesi och ambulans.Jag är väldigt intresserad av att arbeta offshore som sjukskötare. Jag har nyligen gått en grundläggande säkerhetskurs för offshorearbetare och har även giltligt hälsocertifikat. Jag tror att en potentiell uppdragsgivare finner mig och mina erfarenheter intressanta.

  För övrigt är jag en pigg och alert man född 1972 som lever i en stabil och ordnad tillvaro i sødra Sverige tillsammans med min fru och våra energiknippen till pojkar på sex respektive fem år.
  Som person upplevs jag ha en stor portion humor i sinnet och är därför oftast glad och positiv. Andra egenskaper som jag anses ha är initiativförmåga, ansvarsfullhet, framåtanda, lyhördhet och att vara
 • Jobsøgende Av tineevert

  • 9
  • 0
  Jeg er dansk og søker jobb i Norge, som barnhageassistent. Jeg har arbeidet som lerer i Danmark i mange år, især med små barn, og været pædagog medhjelper i gamle dage. Og er veldig veldig dygtig til dette...

  I min barndom besøgte jeg Norge hver sommer i 6 uger, og har Norsk/danske venner i Oslo/Skedsmo, jeg taler engelsk, tysk og fransk og har et veldig godt sprogøre for norsk også. Jeg lerer sprog veldig hurtigt.

  Jeg er veldig ung af sind, frisk, engasjert, initiativrik, omgjengelig og har veldig fine kompetencer mht pedagogikk! Især anerkendende tenkning og tilgang til barn. Jeg har mange mange ideer til både indendørs og udendørs leg og er altid veldig glad og humoristisk.

  Det ville glede mig at komme til Norge og arbeide, og ønsker mig gerne en stilling hos dere.

  Så, vil du kontakte mig og fortelle om dette kunne være en mulighed for os begge ?

  mail gerne til:
  tineevert1@gmail.com