• blogginnlegg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    184

Hvordan ble Robin Reed ble rik. Les om hans historie her!

visninger

Robin Reed kommer fra Kristiansand, og er ihuga Start- fan. Da han var liten, pleide han å sitte utenfor stadionen, mens første omgang ble spilt. Penger var nemlig mangelvare, og han ble nødt til å vente til at første omgang ble blåst av, slik at han kunne komme gratis inn til andre omgang. Penger er ikke lenger problemet, og han har i dag plass på VIP- tribunen som en av Starts investorer.

Bilderesultat for robin reed gambling

Poker ble løsningen


Robin Reed vokste opp i en familie med mor som eneforsørger. Det var smått med ressurser, og Robin var i tvil om hva han ville. I ungdomsårene droppet Robin Reed skolen, og begynte å spille poker på nettet. Det viste seg hurtig, at Robin hadde talent for tall og sannsynlighetsberegning. Han startet med å sette inn €30 på en spillkonto, og satte aldri mer inn. Dette var i påsken 2003, og i 2012 startet han firmaet Gaming Innovation Group (GIG) sammen med kameraten Frode Fagerli. 

Målet er å bli størst i norden


GIG har totalt 550 ansatte, der hovedkontoret på Malta har flest med 350 stykker. For fire år siden hadde de 30. Veksten har vært utrolig, og Robin Reed føler at det er nå det hele starter. GIG er dette nettsted med casino, men har en software- service som andre operatører kan bruke til å organisere virksomheten sin som kjernevirksomhet. Denne softwaren kommer også Start tilgode, da de har begynt å bruke den som analytisk verktøy i fotballklubben. Nesten alt som skjer på fotballbanen blir nemlig registrert i datasystemene, og kan brukes til å regne ut sannsynlige scenarier på fotballbanen. Robin Reed har flere drømmer og mål, blant annet at Start snart blir å regne med i norsk fotball. Den andre, at GIG blir den største spilloperatøren i Norge. Begge drømmer virker sannsynlige. 
0 kommentarer


Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå