• blogginnlegg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    185

Første blogg innlegg

visninger

Jeg heter Kjersti Johnsen, bor i Oslo med min mann, to døtre og hund,  og jeg elsker å lage mat!
Jeg er født i Tyskland og har bodd i Canada, USA, Sveits og Storbritania, men de siste 10 årene har familien bodd her i Norge. Jeg er utdannet interiørarkitekt og  har jobbet i Sveits og Norge innenfor hotell- og restaurantdesign som prosjektleder. Jeg har også jobbet innen privatinnredning og flere av mine prosjekter har vært publisert i norske og internasjonale magasiner.

q6LlK20USlc.thumb.jpg.10c164a34f2cbd51a5

Mens vi bodde i London studerte jeg ved Leiths School of Food and Wine og min lidenskap for matlaging ble virkelig vekket til live. I 2009 startet jeg bloggen Mat på Bordet for å dokumentere for meg selv hva jeg lagde på kjøkkenet. Over årene har bloggen utviklet seg fra et personlig hobbyprosjekt til en seriøs heltidsjobb. Jeg har vært heldig og  fått jobbe med mange dyktige matentusiaster i Norge – fra matskribenter, fotografer, stylister, journalister, kokker, forlag og produsenter og har kommet i kontakt med mange andre flinke matbloggere.

For å samle matbloggere på et sted, startet  derfor Ina Shelby og i bloggen Matbloggsentralen i 2012. Matbloggsentralen er en paraply blogg for skandinaviske matbloggere, der vi nå har over 700 matblogger som medlemmer. Her har vi alle en felles interesse for å lære av hverandre og bli bedre matbloggere.

Jeg har vært fast skribent for det eminente matmagsinet NORD, vært gjesteskribent for A-magasinet og påtar meg ofte skrive- og bildeoppdrag for andre matpublikasjoner. Jeg jobber også sammen med ulike matprodusenter og utvikler relevante oppskrifter og serier for dem.

 
0 kommentarer


Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå